Uncategorized

“Nampak sgt kena paksa tu, keras lagi lenggoknya..” – Netizen

Selebriti popular yang sentiasa cantik Datin Eina Azman sering berkongsi resepi masakan di ruangan instagramnya. Eina sekarang bukan sahaja memasak untuk keluarga bahkan dia sudah mula aktif memasak untuk semua peminatnya. Membuat perniagaan masakan bersama team itdonebyEina telah mendapat sambutan hebat para netizen. Rata rata ramai yang sangat suka masakan Eina. Di khabarkan juga ramai yang repeat order berkali kali. Menu yang menjadi h0t item adalah ikan bilis masak petai. Ramai yang memuji masakan Eina dan meluahkan rasa puas hati kerana Eina jual dengan harga berpatutan dan tidak kedekut lauk. Sambal petai tu memang rasa kaw petai dan ikan bilis banyak.

Eina juga nampak sangat aktif bertiktok, jika sebelum ini Eina sering di lihat bertiktok bersama sama bibiknya. Kali ini dia bertiktok bersama suaminya pula.

Eina memuat naik satu video Dato paduka bertiktok bersama samanya. Kemain Dato gelek walaupun nampak keras tetapi cukup menghiburkan semua yang menonton.

Wah sweetnya sempat lagi k1ss Eina sebelum bergelek. Cara gelek comel je walaupun keras. Tak mengapa Dato first time try kan. Menurut Eina di dalam ruangan komen dia memberitahu yang suaminya kena paksa.

Ramai yang mengharapkan lebih banyak video tiktoknya bersama Dato Paduka Eina membalas InsyaAllah jika dia berjaya paksa suaminya lagi.

Tidak mengapa Eina Dato kan sibuk, sekali dapat bertiktok terus terkejut tengok Dato bergelek. Cute habis. Biasalah suami yang sayangkan isteri sanggup buat apa sahaja asalkan isterinya gembira bahagia. Bergelek pun gelek lah Dato asalkan Datin Eina happy kan.

Rata rata netizen terhibur dengan perkongsian dari Eina dan memberi komen Dato masih keras bergelek. Ada juga yang merasakan seolah olah Dato Paduka di paksa kerana nampak keras lagi lengoknya. Ramai yang suka dan memberi komen positif agar Eina terus memujuk suaminya supayan terus join dia bertiktok.

Semogo Eina Azman sentiasa suksess dalam apa jua bidang yang di ceburi. Terus maju di dalam perniagaan masakannya terus kosisten berkongsi resepi masakan dan terus cantik muda baik hati.

Sumber : Ig Eina Azman

Artikel ini disediakan oleh Orenlaici/Hiburan Laici. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.